Adidas Padel Adipower Light 3.2 Padelracket Zwart

Original price was: €300.00.Current price is: €155.99.

Adidas Padel Adipower Light 3.2 Padelracket Zwart

Original price was: €300.00.Current price is: €155.99.

Het Adipower-team introduceert een topklasse racket binnen de Adipower-familie, ontworpen voor gevorderde spelers met een aanvallende speelstijl. Dit racket combineert Eva Soft Performance Rubber met een glasvezeloppervlak voor uitzonderlijk comfort en een betere grip en balgevoel dankzij de Spin Blade-technologie in zandformaat. De structuur is versterkt met koolstofvezels om schade en torsie tegen te gaan, terwijl de dubbele exoskelettechnologie het hart van het racket bedekt voor extra stijfheid en kracht. De ruwheid van de Spin Blade-technologie verbetert de controle over slagen, en de Sweet Spot bovenop verhoogt de kracht voor smashes. De oversized diamantvorm vergroot het ontvangstgebied, wat leidt tot meer kracht en een verbeterde prestatie bij het raken van ballen buiten het midden. Met een head heavy balans, een gewicht van 360-375 gram, en diverse geavanceerde technologieën, is dit racket een krachtig instrument voor elke aanvallende speler.

Specificaties in het kort:
– Niveau: Gevorderd
– Spelstijl: Aanval
– Vorm: Oversized diamant
– Balans: Head Heavy (285 mm)
– Gewicht: 360-375gr
– Oppervlakte: 460cm2
– Lengte: 455 mm
– Dikte: 38 mm
– Materialen en technologieën: Eva Soft Performance Rubber, glasvezeloppervlak, koolstofvezelversterking, dubbel exoskelet, Spin Blade-technologie, en meer.

Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen met een combinatie van comfort, kracht, en precisie.

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center