Adidas Padel Rx 1000 Padelracket Groen

Oorspronkelijke prijs was: €110.00.Huidige prijs is: €61.99.

Adidas Padel Rx 1000 Padelracket Groen

Oorspronkelijke prijs was: €110.00.Huidige prijs is: €61.99.

Ontdek de revolutionaire Rx 1000, het racket dat speciaal ontworpen is voor de fervente padelspeler. Dit racket belooft ongeëvenaarde duurzaamheid en ondersteuning, dankzij de geavanceerde structurele versterkingstechnologie. Het maakt niet uit hoe intensief je speelt, de Rx 1000 is gebouwd om elke slag te weerstaan.

Ervaar een uniek speelcomfort met het Eva Soft Performance Rubber, dat een lage dichtheid combineert met de zachtheid van een glasvezeloppervlak. Deze combinatie zorgt voor een ongekende balcontrole en een zachte aanraking, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild.

De innovatieve Smart Holes Lineal-technologie optimaliseert de verdeling van de gaten over het racketoppervlak. Door de gaten lineair en in groepen van drie te plaatsen, wordt het hele schepoppervlak versterkt, wat resulteert in een verbeterde slagkracht en precisie.

Met zijn ronde vorm biedt de Rx 1000 een perfecte balans tussen controle en kracht, waardoor je het spel naar jouw hand kunt zetten. Of je nu een gemiddelde speler bent die zijn spelstijl wil perfectioneren of simpelweg op zoek bent naar een racket dat zowel duurzaamheid als comfort biedt, de Rx 1000 is de ideale keuze.

Specificaties op een rij:
– Niveau: Gemiddeld
– Spelstijl: Controle
– Vorm: Rond
– Balans: Evenwichtig (265 mm)
– Gewicht: 360-375 gram
– Oppervlakte: 499 cm²
– Lengte: 455 mm
– Dikte: 38 mm
– Beschermer: Standaard
– Rubber: Eva Soft Performance
– Oppervlak: Glasvezel
– Technologieën: Structurele versterking, Smart Holes Lineal

Kies voor de Rx 1000 en ervaar een racket dat niet alleen je spel verbetert, maar ook de intensiteit van elke slag aankan.

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Groen, Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center