Babolat Counter Veron Padelracket Geel

Oorspronkelijke prijs was: €240.00.Huidige prijs is: €121.49.

Babolat Counter Veron Padelracket Geel

Oorspronkelijke prijs was: €240.00.Huidige prijs is: €121.49.

De Counter Veron is een hoogwaardig racket ontworpen voor spelers die streven naar maximale tolerantie en dynamisch vermogen in hun spel. Dit racket is speciaal ontworpen om je tegenstanders uit te putten en het spel naar jouw hand te zetten. Het is vervaardigd uit carbon, zowel in het frame als op het oppervlak, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en een krachtige slag. De kern van EVA biedt een optimale balans tussen comfort en responsiviteit.

Met een lengte van 455 mm (18 inch) en een gewicht van 365 gram is de Counter Veron perfect uitgebalanceerd. Het heeft een balanspunt van 270 mm, met een tolerantie van +/- 10 mm, wat resulteert in een head heavy balans die krachtige slagen faciliteert zonder in te boeten aan controle. De tolerantie in gewicht is +/- 10g, wat zorgt voor consistentie in de productie en prestaties.

De aanbevolen handgreep, Syntec Evo, biedt een uitstekende grip en comfort, waardoor spelers het racket stevig en met vertrouwen kunnen hanteren. Dit racket is de ideale keuze voor spelers die hun tegenstanders willen domineren door middel van een krachtig en dynamisch spel, met een racket dat ontworpen is om aan de hoogste eisen te voldoen.

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Geel, Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center