Babolat Jet Mach 3 All Court Tennisschoenen Blauw Heren

Oorspronkelijke prijs was: €155.00.Huidige prijs is: €64.49.

Babolat Jet Mach 3 All Court Tennisschoenen Blauw Heren

Oorspronkelijke prijs was: €155.00.Huidige prijs is: €64.49.

De Jet Mach 3 tilt de bestseller naar een hoger niveau door een ongeëvenaarde combinatie van lichtheid, comfort en stabiliteit te bieden, dankzij de nieuwste ontwikkelingen in Matryx®-technologie. Met slechts 325 g (voor EU-maat 42,5) biedt deze schoen een compromisloze lichtheid, waardoor spelers bijna gewichtloos over het veld kunnen bewegen. Dit wordt bereikt door het gebruik van MATRYX EVO materiaal, versterkt met PAHT- en aramide-draden op strategische plaatsen, wat zorgt voor duurzaamheid zonder in te boeten aan stabiliteit of ondersteuning.

Het comfort en de schokabsorptie zijn geoptimaliseerd met het KPRSX-systeem, dat gebruik maakt van EVA-schuim in de hele hielzone voor superieure schokdemping in alle spelfasen. De hielrocker faciliteert bovendien een soepele overgang tussen remmen en starten, wat resulteert in ongeëvenaarde schokabsorptie.

De duurzaamheid van de zool is verbeterd door een herontwerp dat rekening houdt met de specifieke eisen van het tennis. De Michelin Premium-technologie zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en optimale grip, waardoor de schoen bestand is tegen de slijtage die kenmerkend is voor tennisvoetenwerk.

Matryx® EVO-technologie, ontwikkeld in samenwerking met Chamatex, biedt het perfecte evenwicht tussen comfort, ondersteuning en duurzaamheid door een exclusieve gepatenteerde stof te gebruiken die geweven is met jacquardtechniek. Dit zorgt voor flexibiliteit en comfort zonder afbreuk te doen aan de ondersteuning.

De Jet Mach 3 is ontworpen voor all-court gebruik en heeft een standaard pasvorm met een daling van 10 mm, waardoor het de ideale keuze is voor spelers die op zoek zijn naar een schoen die lichtheid, comfort, stabiliteit en duurzaamheid combineert om aan de extreme eisen van tennisvoetenwerk te voldoen.

Categorieën

Sportschoenen

Geschikt voor

Heren

Kleuren

Blauw

Sporten

Tennis

Subcategorieën

Tennisschoenen


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center