Babolat Technical Viper Padelracket Zwart/Rood

Oorspronkelijke prijs was: €320.00.Huidige prijs is: €181.99.

Babolat Technical Viper Padelracket Zwart/Rood

Oorspronkelijke prijs was: €320.00.Huidige prijs is: €181.99.

De Technical Viper is een hoogwaardig racket ontworpen voor spelers die streven naar explosieve kracht en precisie in hun aanval. Dit racket maakt de perfecte smash mogelijk, ongeacht je positie op het veld, dankzij zijn geavanceerde ontwerp en materialen. Het frame en het oppervlak zijn beide vervaardigd uit carbon, wat zorgt voor een optimale krachtoverdracht en duurzaamheid. De kern van Multi-EVA biedt een uitstekende mix van kracht en controle, waardoor je slagen zowel krachtig als nauwkeurig zijn.

Met een lengte van 455 mm (18 inch) en een gewicht van 365 gram is de Technical Viper perfect uitgebalanceerd, met een balanspunt op 270 mm. Dit zorgt voor een head-heavy balans, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar extra power in hun slagen. De toleranties in gewicht en balans zijn strak gedefinieerd (+/- 10g en +/- 10 mm), wat de consistentie en betrouwbaarheid van het racket ten goede komt.

De aanbevolen handgreep, Syntec Pro, biedt extra comfort en grip, terwijl de diamantvorm van het hoofd bijdraagt aan de agressieve speelstijl die dit racket faciliteert. Kortom, de Technical Viper is het ultieme racket voor spelers die geen compromissen willen sluiten op het gebied van kracht, precisie en speelcomfort.

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Rood, Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center