Head Frontenis Transparant 3 x 3 Tennisballen Geel

24.99

Head Frontenis Transparant 3 x 3 Tennisballen Geel

24.99

Frontennis Balls zijn speciaal ontworpen ballen voor de sport frontennis, een racket- en balsport die elementen van tennis en squash combineert. Deze ballen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze een optimale veerkracht en duurzaamheid bieden. Een van de belangrijkste kenmerken is hun vermogen om consistente stuit en snelheid te behouden, wat essentieel is voor een nauwkeurig en dynamisch spel. Bovendien zijn ze ontworpen om goed zichtbaar te zijn op de baan, dankzij hun levendige kleuren.

De voordelen van Frontennis Balls omvatten een verbeterde spelervaring door hun superieure prestaties, zoals een betere controle over de bal en een langere levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor zowel amateurs als professionals. Hun unieke samenstelling zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor zowel indoor als outdoor frontennisbanen, wat ze veelzijdig maakt.

Het unique selling point van Frontennis Balls is de combinatie van duurzaamheid, prestatie en zichtbaarheid, waardoor ze zich onderscheiden van andere ballen op de markt. Ze zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van frontennis spelers van alle niveaus, waardoor ze de ideale keuze zijn voor iedereen die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen.

Brand

Head

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Geel

Sporten

Tennis

Subcategorieën

Tennisballen, Tennismaterialen


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center