Head Frontennis 8 x 9 Tennisballen Geel

194.99

Head Frontennis 8 x 9 Tennisballen Geel

194.99

Frontennisballen zijn speciaal ontworpen ballen voor de sport frontennis, een racket- en balsport die elementen van tennis en squash combineert. Deze ballen zijn gemaakt van een duurzaam rubbermateriaal, waardoor ze een langere levensduur hebben dan standaard tennisballen. Een van de belangrijkste kenmerken is hun vermogen om hoge snelheden te bereiken en toch een consistente stuit te behouden, wat essentieel is voor de snelle gameplay van frontennis. Bovendien zijn ze vaak in felle kleuren verkrijgbaar, wat de zichtbaarheid tijdens het spel verbetert.

De voordelen van frontennisballen omvatten hun verhoogde duurzaamheid, wat leidt tot minder frequente vervangingen en dus kostenbesparingen op lange termijn. Hun ontwerp zorgt ook voor een betere speelervaring, met een consistente prestatie die spelers in staat stelt hun vaardigheden effectiever te ontwikkelen en toe te passen.

Een unique selling point van frontennisballen is hun specifieke aanpassing aan de eisen van frontennis, waardoor ze zich onderscheiden van andere soorten ballen gebruikt in racketsporten. Dit maakt ze een essentiële keuze voor spelers die zich willen specialiseren in frontennis en op zoek zijn naar materiaal dat hun spel naar een hoger niveau tilt.

Brand

Head

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Geel

Sporten

Tennis

Subcategorieën

Tennisballen, Tennismaterialen


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center