DE VERGELIJKINGSSITE VOOR AL JOUW SPORTARTIKELEN


ZOEK

Zoek via onze eenvoudige zoektools en/of filters jouw gewenste sportproduct. Alle sporten en productsoorten staan overzichtelijk gecategoriseerd.

VIND

Vind jouw gewenste sportproduct en lees alle bijbehorende productinformatie om klaar te zijn voor het maken van jouw keuze.

VERGELIJK

Vergelijk jouw gewenste sportproduct in ons actuele overzicht, waarbij jij de keuze maakt bij welke (sport)winkel je de aankoop gaat voltooien.


VERLANGLIJSTJE

Heb je nog niet je keuze kunnen maken en wil je even verder kijken op de website, maar wil je je favoriete product(en) wel bewaren om op een later moment eenvoudig terug te vinden? Voeg dan producten die je leuk vindt aan je verlanglijstje toe. Je kan op ieder moment je verlanglijstje bekijken en updaten. Om je verlanglijstje langer te bewaren, adviseren wij je om in te loggen op jouw account en/of een account aan te maken.

PRODUCT ALERT

Staat jouw gewenste product, productcategorie en/of sport nog niet op onze site? Meld je dan aan voor een product alert en laat ons weten wat jij graag terugziet bij World of Sport. Wij sturen je vervolgens direct een mail wanneer wij jouw wens in ons assortiment hebben.