Over World of Sport

De sportartikelen wereld is groot, maar alle sportproducten op één plek vinden? Dat is iets waar wij naartoe bewegen. Voor de beste deal dien je meerdere websites te bezoeken waardoor je veel tijd kwijt bent. Wij willen dat jij voor al jouw gewenste sportartikelen bij ons terecht kunt om deze vervolgens binnen een paar klikken te kopen bij een van onze partners. Door middel van onze zoekfuncties, filtersystemen en vergelijkingsoverzichten maken wij het vergelijken zo eenvoudig mogelijk voor jou. Daarnaast bieden wij product alerts aan zodat wij jou persoonlijk kunnen aanbevelen en jij een nog betere deal kan scoren. In jouw verlanglijst kan je jouw gewenste producten bewaren om op een later moment eenvoudig terug te vinden.

Onze kernwaarden

  • Betrouwbaarheid

Wij werken enkel met betrouwbare winkels samen waardoor jullie met vertrouwen kunnen vergelijken en winkelen. Wij willen niet dat jullie hoeven na te denken of je überhaupt bij een winkel kan bestellen, maar juist bij welke winkel je gaat bestellen.

  • Gemak en tijdsefficiëntie

Wij willen dat jij zo snel als mogelijk jouw gewenste product kan kopen tegen de beste (prijs)voorwaarden. Door middel van onze zoekfuncties, filtersystemen en vergelijkingsoverzichten maken wij het vergelijken zo eenvoudig mogelijk voor jou.

  • Het toevoegen van waarde

Wij willen niet alleen waarde toevoegen aan jouw online reis door een breed assortiment aan sportartikelen aan te bieden en door de eenvoudige zoek/filter/vergelijking tools te hanteren, maar ook door product alerts aan te bieden. Zo kunnen wij jou persoonlijke aanbevelingen doen en scoor jij een nog betere deal.

  • Onafhankelijk en gratis

Wij zijn volkomen onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor een winkel. Alle winkels krijgen een eerlijke kans. Ons platform is gratis te gebruiken en dient als hulpmiddel voor jouw aankoop.

Het assortiment

Het assortiment op onze website bestaat momenteel uit drie verschillende hoofdcategorieën: Sportkleding, Sportschoenen en Sportmaterialen van zes verschillende sporten; Fitness & Aerobics, Golf, Hardlopen, Padel, Tennis en Voetbal. Wij zijn op de achtergrond druk bezig om meerdere sporten toe te voegen. Wil je een sport terugzien op onze website, vul dan ons contactformulier in en/of meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen je op de hoogte houden wanneer er een nieuwe sport, categorie en/of product wordt gelanceerd.