Veelgestelde Vragen

Welkom bij de FAQ-sectie van World of Sport. Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over ons platform en hoe we werken. Als jouw vraag hier niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt World of Sport?

World of Sport verzamelt en presenteert sportgerelateerde producten van diverse online retailers en merken om jou te helpen bij het scoren van de beste deals. Wij zijn een vergelijkingssite; dit betekent dat wij zelf geen producten verkopen, maar jou doorverwijzen naar betrouwbare partners voor jouw aankopen.

Zijn de prijzen op World of Sport actueel?

Ja. Wij streven ernaar om de prijzen zo actueel mogelijk te houden. Onze partners verstrekken regelmatige updates, zodat de prijzen en beschikbaarheid die jij ziet zo accuraat mogelijk zijn. Houd er rekening mee dat er altijd veranderingen kunnen optreden tussen updates.

Kan ik direct kopen bij World of Sport?

Nee. World of Sport verkoopt zelf geen producten. Wij bieden jou een platform om prijzen te vergelijken en verwijzen jou door naar onze partners waar jij jouw aankoop kunt voltooien.

Hoe verdient World of Sport geld?

Wij verdienen een commissie wanneer jij via onze site doorklikt naar een partner en een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt; het helpt ons om World of Sport draaiende te houden en onze diensten te verbeteren. Zodat jij uiteindelijk de beste deal kan scoren.

Kan ik suggesties doen voor producten die ik graag zou zien op World of Sport?

Graag zelfs. Wij horen graag van onze gebruikers! Als jij een sport, categorie of product mist of een suggestie hebt voor iets dat je graag in ons assortiment en/of op de website zou willen zien, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hoe kan ik een product terugsturen of ruilen?

Aangezien World of Sport geen producten verkoopt, kan je het beste rechtstreeks contact opnemen met de retailer van wie je het product hebt gekocht voor retouren of ruilingen. Hun retourbeleid is van toepassing.

Wat moet ik doen als ik een fout vind op World of Sport?

Als jij een fout of onjuistheid vindt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via onze contactpagina. Wij waarderen jouw hulp bij het verbeteren van ons platform.

Hoe zorgt World of Sport voor de privacy van mijn gegevens?

Wij nemen jouw privacy serieus. Raadpleeg ons Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over hoe wij jouw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Ik heb een klacht over intellectueel eigendom, waar kan ik deze indienen?

Als jij een claim hebt met betrekking tot intellectueel eigendom, bezoek dan onze pagina over Intellectueel Eigendom voor meer informatie over hoe jij een klacht kunt indienen.

Hoe kan ik contact opnemen met World of Sport?

Voor alle vragen en opmerkingen kan je ons bereiken via het contactformulier vermeld op onze contactpagina.