Wilson Bela Cupra V2 Padelracket Zilver

Oorspronkelijke prijs was: €320.00.Huidige prijs is: €195.99.

Wilson Bela Cupra V2 Padelracket Zilver

Oorspronkelijke prijs was: €320.00.Huidige prijs is: €195.99.

Het Cupra V2 padelracket, een samenwerking tussen Wilson en Cupra, belichaamt passie, kracht en topprestaties in de wereld van padel. Dit racket, ontworpen om spelers naar een hoger niveau te tillen, combineert innovatie met ongeëvenaarde expertise. De Diamond Shape en Soft EVA Foam zorgen voor een comfortabele, krachtige speelervaring, terwijl het scherpe Cupra-logo en de optionele afneembare polskoord extra stijl en functionaliteit bieden.

Belangrijkste kenmerken omvatten een carbonvezel gezicht voor maximale slagkracht, Soft EVA Foam voor een perfecte balans tussen comfort en lichtgewicht kracht, en een Spin Effect Texture voor verbeterde spin en gevoel bij elke slag. De Sharp Hole Technology verhoogt de grip op de bal, terwijl de Shock Shield Grip een unieke mix van grip en comfort biedt. De afneembare polskoord en Eco Butt Cap dragen bij aan de personalisatie en duurzaamheid van het racket.

Met een balans van 260 mm, een beam van 38 mm, een soft EVA core, een bladgrootte van 84 sq in / 542 sq cm, een lengte van 455 mm, en een gewicht van 365 g (zonder polskoord), is het Cupra V2 padelracket perfect voor spelers die hun spel willen verbeteren met een racket dat kracht, comfort en duurzaamheid biedt.

Brand

Wilson

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Zilver, Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center