Wilson Bela Pro V2 Padelracket Rood

Original price was: €375.00.Current price is: €206.99.

Wilson Bela Pro V2 Padelracket Rood

Original price was: €375.00.Current price is: €206.99.

Het Bela Pro v2 padelracket, ontworpen in samenwerking met padellegende Fernando Belasteguin, is de ultieme keuze voor gevorderde spelers die streven naar verbetering van hun spel. Belasteguin, bekend om zijn obsessie met padel en zijn streven naar perfectie, heeft dit racket gekozen als zijn favoriet voor de voorbereiding op grote wedstrijden. Het racket belichaamt zijn visie op het bereiken van de top in padel, met aandacht voor zelfs de kleinste details zoals de SpinEffect-textuur en de opvallende rode afwerking.

De Bela Pro v2 is uitgerust met geavanceerde technologieën om spelers te helpen excelleren. Het brede sweet spot vergroot de kracht en nauwkeurigheid bij contact, terwijl de 3K Primero Carbon Face een mix van ongelooflijke kracht en snelle responsiviteit biedt. Het stevige EVA-schuim zorgt voor scherpe schoten met snelle baldeflectie en uitstekende controle. De unieke SpinEffect-technologie en Sharp Hole Technology verhogen de spin en grip bij elke slag.

Voor extra personalisatie en veiligheid komt het racket met een afneembaar polskoord, dat eenvoudig kan worden vervangen of aangepast. Het milieuvriendelijke ontwerp omvat ook een Eco Butt Cap, die het materiaalgebruik vermindert voor een duurzamere voetafdruk. Het racket wordt geleverd met een polyester hoes die niet alleen bescherming biedt, maar ook handige opbergmogelijkheden voor waardevolle spullen en accessoires.

Kortom, de Bela Pro v2 is meer dan een padelracket; het is een instrument van precisie en kracht, ontworpen om de dromen van ambitieuze spelers te vervullen en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen op het padelveld.

Brand

Wilson

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Rood, Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center