Wilson Blade Tour V2 Padelracket Groen

Oorspronkelijke prijs was: €218.96.Huidige prijs is: €179.99.

Wilson Blade Tour V2 Padelracket Groen

Oorspronkelijke prijs was: €218.96.Huidige prijs is: €179.99.

Blade is ontworpen voor spelers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen, door een perfecte balans tussen kracht en controle te bieden. Met zijn responsieve peddeloppervlak en compacte, traanvormige kop, levert het een superieur gevoel tijdens het spel. Dit maakt het ideaal voor evenwichtige spelers die zowel tactische verdediging als agressieve aanval willen combineren.

De belangrijkste kenmerken omvatten een slagvlak van koolstofvezel met een strategisch geweven laag voor maximale kracht, stevig Eva-schuim voor scherpe schoten en snelle balafbuiging, en een Spin Effect Grip voor verbeterde spin en gevoel. De keelstukverlaging verbetert de stabiliteit en manoeuvreerbaarheid, terwijl Sharp Hole-technologie de grip op de bal verhoogt voor betere treffers. De sublieme grip zorgt voor comfort en vochtopname, en een polsband biedt extra controle en veiligheid.

Met een gripmaat van 4 -1/4, een hoofdmaat van 79 vierkante inch / 510 vierkante cm, een lengte van 455 mm, en een onbespannen gewicht van 370 G, is Blade de ultieme keuze voor spelers die een uitgebalanceerd spel met zowel kracht als precisie nastreven.

Brand

Wilson

Categorieën

Sportmaterialen

Geschikt voor

Dames, Heren

Kleuren

Groen, Zwart

Sporten

Padel

Subcategorieën

Padel materialen, Padelrackets


Ontdek andere sportartikelen

All search results

Privacy Preference Center